Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Είμαι Online Chat Now

XIAMEN FRAND INTELLIGENT EQUIPMENT CO.,LTD

1 2 3
XIAMEN FRAND INTELLIGENT EQUIPMENT CO.,LTD XIAMEN FRAND INTELLIGENT EQUIPMENT CO.,LTD XIAMEN FRAND INTELLIGENT EQUIPMENT CO.,LTD
Μετρητής επιχείρησης το εργοστάσιό μας Γραφείο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : FRAND
Αριθμός Υπαλλήλων : >100
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-3000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2003
Εξαγωγή pc : 50% - 60%

 

Q1: Τι είδους η επιχείρηση εσείς είναι;
Α1: Είμαστε κατασκευαστής που κάποιος έχει κάνει το εξωτερικό εμπόριο ανεξάρτητα δικαιώματα τις εισαγωγές και την εξαγωγή. Οι μηχανές μας ήταν εξαγμένων στην Αμερική, την Ευρώπη, τη Νότια Ασία και άλλες χώρες και περιοχές περισσότερο από 100sets στα προηγούμενα 3 έτη. Δεδομένου ότι είμαστε εδώ σε Xiamen και πάντα στην υπηρεσία σας. Χαιρετίζουμε θερμά την επίσκεψή σας στην επιχείρησή μας για να μάθουμε περισσότεροι για μας και τις μηχανές μας.

 

 

Q2: Τι είδους ο εξοπλισμός και συντηρούν εσείς παρέχουν;
A2: Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε όλα τα είδη αυτοματοποιημένων μηχανών συνελεύσεων σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και τη δομή των προϊόντων σας για να σώσουμε το κόστος εργασίας, τη βελτιωμένες ποιότητα των προϊόντων και την αποτελεσματικότητα παραγωγής αύξησής σας. Η μηχανή θα είναι παράδοση ως σύμβαση μετά από την δύο-χρονικές επιθεώρηση και την αποδοχή. Παρέχουμε επίσης την κατάρτιση του εξοπλισμού τεχνικού για τους υπαλλήλους σας πριν από τον εξοπλισμό για να είμαστε παράδοση. Μετά από την ενός έτους περίοδο εξουσιοδότησης, παρέχουμε ακόμα στους πελάτες την επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και τις καλύτερες υπηρεσίες συνεχώς.

 

 

Q3: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής του προϊόντος;
A3: 1 σύνολο είναι εντάξει. Όπως η εμπειρία μας, όλο το μέσο κόστος που πρέπει να πληρώσετε πρέπει να είναι φτηνότερη όταν διατάζετε περισσότερων. Μπορείτε να διατάξετε τον κατάλληλο αριθμό μηχανής για να κερδίσετε το κόστος σας.

 

Τι είναι οι όροι εμπορικοί όρος και πληρωμή;
EXW, ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CIF, DAP, DDU είναι όλα εντάξει για μας. Οι όροι πληρωμής θα γίνουν αποδεκτοί όταν είναι T/T, Δυτική Ένωση, μετρητά και ούτω καθεξής.

 

Q4: Πού είναι ο λιμένας φόρτωσης;
A4: Η κατασκευή μηχανών μας στην επιχείρησή μας που εντόπισε σε XIAMEN.Therefore, ο λιμένας της φόρτωσης είναι ΛΙΜΈΝΑΣ XIAMEN, FUJIAN, ΚΊΝΑ

 

 

Πώς μπορώ να πάρω τη σωστή αναφορά από την επιχείρησή σας;
Εάν μας στέλνετε μια έρευνα ή αφήσετε τα στοιχεία επαφής σας για τον ιστοχώρο μας, θα απαντήσουμε εσείς μέσα σε 24 ώρες. Όταν όλες οι λεπτομέρειες των τελικών προϊόντων σας που παρέχονται και όλων των διαμορφώσεων μηχανών που επιβεβαιώνονται, θα σας δώσουμε την τελική έγκυρη αναφορά μέσα σε 2 ώρες.

 

 

 

Q5: Πόσο καιρό η προσφορά σας θα ισχύσει;
A5: Είμαστε κατασκευαστής που εστιάζουν στην ποιότητα έτσι ώστε δεν είμαστε ποτέ άπληστοι για το κέρδος αναπάντεχου κέρδους. Σε μια άλλη λέξη, οι προσφορές μας είναι συνήθως καλές για ένα έτος. Θα ρυθμίσουμε την τιμή μέσα σε έναν λογικό βαθμό όταν άλλαξε πάρα πολύ το συναλλαγματικής κόστος ισοτιμίας ή πρώτων υλών.

 

 

Q6: Πόσο περίπου η εγκατάσταση και ανάθεση στις νέες αγορές;
A6: Θα παράσχουμε την επαγγελματική κατάρτιση της τεχνολογίας εξοπλισμού για 15days για τους πελάτες μας. Εάν είναι απαραίτητο, θα στείλουμε τους τεχνικούς μας στη θέση σας για να καθοδηγήσουμε την εγκατάσταση, που αναθέτει και που εκπαιδεύει το χειριστή σας. Οι πελάτες καλύπτουν τη δαπάνη του επιστροφής εισιτηρίου, πίνακας (γεύματα), κατοικώντας τις δαπάνες και μια ημερήσια αποζημίωση USD$200 ανά άτομο ανά ημέρα για το μηχανικό υπηρεσίας μας προετοιμάστε τα εργαλεία (γερανός, μηχανή συγκόλλησης και ηλεκτρικό γαλλικό κλειδί), τη δύναμη και τα υλικά για την εξεταστική εργασία κάνετε την εργασία ιδρύματος προτού να φθάσει ο τεχνικός μας το εργοτάξιό σας.

 

 

Q7: Ποιος είναι ο κύριος χρόνος για τη νέα μηχανή;
A7: Μέσα σε 120 εργάσιμες ημέρες μετά από την παραλαβή της κατάθεσης ή του 100% αμετάκλητο L/C 30% άμεσα χωρίς «μαλακές προτάσεις»

 

 

 

Q8: Τι θα έπρεπε να κάνω εάν δοκιμάζω ένα πρόβλημα στον εξοπλισμό μας;
A8: Μπορείτε να μας στείλετε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με τις φωτογραφίες ή τα βίντεο για να μας παρουσιάσετε τι συμβαίνει. Θα σας ανατροφοδοτήσουμε αμέσως εάν πάρουμε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας. Μπορούμε επίσης να σας παρέχουμε επιτόπια υπηρεσία τεχνικών διαθέσιμη ως απαιτήσεις σας.

 

 

 

Q9: Πόσο διάστημα είναι απαραίτητο για μια μηχανή;
A9: Κανονικά, μια μηχανή χρειάζεται 20m2 του διαστήματος που τουλάχιστον περιλαμβάνει τη χοάνη των πρώτων υλών, το κύριο σώμα της μηχανής, που τελειώνουν - περιοχή προϊόντων και ούτω καθεξής.

 

 

 

 

Q10: Πόσοι εργαζόμενοι απαιτούνται για νέες εγκαταστάσεις;
A10: Όταν οι μηχανές μας που ανοίγονται, όλα τα μέρη των τελικών προϊόντων θα μεταφερθούν ακριβώς στη σωστή θέση και θα συγκεντρωθούν αυτόματα με τη 24ωρη απευθείας εργασία ομαλά. Ένας εργαζόμενος είναι αρκετός για τη φροντίδα 4 μηχανών να τρέξει κατάλληλα. Το εργοστάσιό σας μπορεί να πάρει δύο ή τρεις μετατοπίσεις για να κάνει τη καλή χρήση της υψηλής ικανότητας παραγωγής της μηχανής μας.

 

 

Q11: Πόσο ανθεκτικός της μηχανής μας;
A11: Το πλαίσιο φορμών αποτελείται από το χάλυβα άνθρακα S45C που μπορεί να πιέσει περισσότερες από 50.000 φορές.
Τα πιό όλα πιό τα συστατικά και τα μέρη στις μηχανές μας είναι CE που πιστοποιείται από το τοπ διάσημο ηλεκτρονικό σπίτι εμπορικών σημάτων και στο εξωτερικό. Κάτω από την κανονική λειτουργία, οι μηχανές μας μπορούν περισσότερο από 10 έτη, ενώ εξαρτάται από την καθημερινή συντήρηση.

 

 

Q12: Πόσο περίπου η αποδοτικότητα της μηχανής σας;
A12: 800-1300pcs/hour,
Κανονικά, 1000pcs ανά ώρα.
Η αποδοτικότητα εξαρτάται από το μέγεθος και τη δομή του τελικού προϊόντος σας.

 

 

Q13: Πόσο καιρό ο χρόνος παράδοσης θα πάρει;
A13: Κανονικά θα διαρκέσει περίπου 35-40 ημέρες για να παραγάγει τις διαταγμένες μηχανές. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, μπορούμε να έχουμε μια άμεση παράδοση των κανονικών μηχανών μας σε 30 ημέρες.

 

 

Q14: Μπορώ να επισκεφτώ το εργοστάσιό σας;
A14: Φυσικά. Σας καλωσορίζουμε θερμά για να επισκεφτούμε το εργοστάσιό μας. Και σας παρέχουμε μεγάλες υπηρεσίες όπως τον αερολιμένα παίρνουμε, κράτηση ξενοδοχείων, κ.λπ.

 

 

Q15: Πόσες ημέρες χρησιμοποιούνται για την εγκατάσταση μιας εγκαταστάσεων φραγμών;
A15: Περίπου 25-30 ημέρες, σύμφωνα με την τοπική κατάσταση.

 

 

Q16: Ποιες χώρες ο εξοπλισμός σας έχουν εξαχθεί;
A16: Σαουδάραβας - αραβικά, Αλγερία, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες, Ινδονησία, το Μιανμάρ, Ρωσία, Μπανγκλαντές, Μοζαμβίκη, Ομάν, Νότια Αφρική, Περού, Χιλή, Κολομβία, Βενεζουέλα, Αυστραλία, κ.λπ.

 

 

Q17: Ποιο είναι το πλεονέκτημα επιχείρησής σας;
A17: Η ομάδα μας έχει περισσότερο από την εμπειρία 10 ετών στον τομέα του αυτοματοποιημένου εξοπλισμού συνελεύσεων. Μπορούμε όχι μόνο να σας προσφέρουμε τη μηχανή αλλά και την περιεκτική υπηρεσία.

 

 

Q18: Πόσες χώρες έχετε πωλήσει;
A18: Η μηχανή μας έχει εξαχθεί σε περισσότερες από 102 χώρες και περιοχές, μέχρι 5000 χρήστες.

 

 

Q19: Πού μπορώ να δω το βίντεο ή το εργοτάξιο για την εργασία μηχανών;
A19: Είχαμε το βίντεο στον ιστοχώρο μας, και μπορούμε επίσης να σας στείλουμε τη σύνδεση σε YouTube. Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας, και μπορούμε να σας πάρουμε για να επισκεφτούμε το εργοτάξιο πελατών.

 

 

Q20: Πόσο για τη γραμμή παραγωγής σας;
A20: Εξαρτάται από την απαίτησή σας, ποια ικανότητα που χρειάζεστε; και ποια προϊόντα εσείς θέλουν να κάνουν; Μπορούμε να αναφέρουμε σύμφωνα με την απαίτησή σας.

 

 

Q21: Ποια είναι η εξουσιοδότησή σας;
A21: Είμαστε αρμόδιοι για όλες τις επισκευές που προκάλεσαν από τα ποιοτικά προβλήματά μας μέσα στην εξουσιοδότηση ενός έτους. Τα εξαρτήματα θα παραδοθούν από τη διεθνή σαφή επιχείρηση προκειμένου να παρασχεθεί η υπηρεσία για τους ξένους πελάτες αμέσως.

 

Εάν η εξουσιοδότηση έληξε, συνεχώς θα μας παράσχετε μεταπώληση να συντηρήσουμε; Οι πελάτες τα των οποίων προϊόντα έχουν περάσει την ημερομηνία εξουσιοδότησής του έχουν δικαίωμα για να απολαύσουν την υπηρεσία μεταπωλήσεών μας για τη ζωή.

Στοιχεία επικοινωνίας
XIAMEN FRAND INTELLIGENT EQUIPMENT CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Gavin

Τηλ.:: 86--18860022858

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)